Åkeri och transportföretag i Tärendö

Åkerier i Tärendö

Annons:

I staden Tärendö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tärendö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Tärendö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tärendö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tärendö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tärendö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tärendö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tärendö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bertil Ojas Entreprenad AB
Saittarova 82
980 61 TÄRENDÖ


Entreprenör Sune Isaksson HB
Heinonen 13
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Information om staden Tärendö

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tärendö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tärendö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tärendö.

Här hittar du mer information om staden Tärendö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tärendö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.