Åkeri och transportföretag i Svensbyn

Åkerier i Svensbyn

Annons:

I staden Svensbyn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Svensbyn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Svensbyn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Svensbyn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Svensbyn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Svensbyn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Svensbyn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Svensbyn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Öhman Allan
Bäckvallenv. 7
946 40 SVENSBYN


Mattias Andersson Skogsfrakt, AB
Kråkkullen 16
946 40 SVENSBYN


Piteå Trädtjänst AB
Wennbergsv. 25
946 40 SVENSBYN

Annons:

Information om staden Svensbyn

Svensbyn är en tätort i Piteå kommun. Det har funnits en skola för åk 1-6, kiosk och matvaruaffär samt dagis och fritids i Svensbyn, men nu finns bara skolan kvar i form av förskola/lågstadieskola. Vid den gamla affären finns det en bensinpump som fortfarande fungerar och sopsorteringsstation.

Yta: 51,72 hektar
Invånarantal: 342, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Svensbyn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Svensbyn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Svensbyn.

Här hittar du mer information om staden Svensbyn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Svensbyn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.