Åkeri och transportföretag i Södra Sunderbyn

Åkerier i Södra Sunderbyn

Annons:

I staden Södra Sunderbyn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Södra Sunderbyn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Södra Sunderbyn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Södra Sunderbyn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Södra Sunderbyn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Södra Sunderbyn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Södra Sunderbyn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Södra Sunderbyn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hedgrens Entreprenad i Luleå AB
Nordanträsk 28
954 42 Södra

Annons:

Information om staden Södra Sunderbyn

Södra Sunderbyn är en tätort i Luleå kommun och Nederluleå socken. Byn växer via den nyare delen Hammaren nästan ihop med Gammelstad och trafikeras av stadsbussar från Luleå lokaltrafik och betraktas därför alltmer som en stadsdel i Luleå. I Södra Sunderbyn finns en restaurang och pizzeria.

Yta: 200,39 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Södra Sunderbyn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Södra Sunderbyn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Södra Sunderbyn.

Här hittar du mer information om staden Södra Sunderbyn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Södra Sunderbyn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.