Åkeri och transportföretag i Sikfors

Åkerier i Sikfors

Annons:

I staden Sikfors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sikfors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Sikfors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sikfors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sikfors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sikfors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sikfors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sikfors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Piteå Bulk & Transport AB
Sikforsv. 49
942 94 SIKFORS


Öhgrens Åkeri AB
Sikforsv. 99
942 94 SIKFORS

Annons:

Information om staden Sikfors

Sikfors är en småort i Piteå socken i Piteå kommun. Före 2010 klassades orten som en tätort. Sikfors ligger vid Piteälven som där har en dammbyggnad med ett nytt kraftverk insprängt i berggrunden. Dominerande inom ortens näringsliv är sågverksföretaget Stenvalls Trä AB.

Yta: 72 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sikfors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sikfors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sikfors.

Här hittar du mer information om staden Sikfors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sikfors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.