Åkeri och transportföretag i Seskarö

Åkerier i Seskarö

Annons:

I staden Seskarö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Seskarö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Seskarö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Seskarö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Seskarö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Seskarö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Seskarö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Seskarö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Seskarö Last & Transport AB
Skogsstigen 6
953 94 Seskarö


Servicegubben P-E Isaksson
Timmerv. 25
953 94 Seskarö

Annons:

Information om staden Seskarö

Seskarö (finska: Seittenkaari) är en tätort i Haparanda kommun och en cirka 20 kvadratkilometer stor ö i Haparanda skärgård. En serie broar förbinder (sedan 1978) Seskarö och några mellanliggande öar med fastlandet. Ön har cirka 500 invånare.

Yta: 161,52 hektar
Invånarantal: 491, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Seskarö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Seskarö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Seskarö.

Här hittar du mer information om staden Seskarö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Seskarö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.