Åkeri och transportföretag i Rosvik

Åkerier i Rosvik

Annons:

I staden Rosvik finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Rosvik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Rosvik.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Rosvik som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Rosvik flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Rosvik, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Rosvik

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Rosvik vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Trundavans Trailer Transporter, AB
Trundöv. 366
945 34 ROSVIK


Lindbergs Åkeri AB, Christer
Trundöv. 6
945 33 Rosvik


Christer Lindbergs Åkeri AB
Trundöv. 6
945 33 Rosvik


Åkerlunds Åkeri i Piteå AB, L-G
Råholmen 37
945 34 ROSVIK

Annons:

Information om staden Rosvik

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Rosvik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Rosvik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Rosvik.

Här hittar du mer information om staden Rosvik.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Rosvik som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.