Åkeri och transportföretag i Risögrund

Åkerier i Risögrund

Annons:

I staden Risögrund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Risögrund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Risögrund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Risögrund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Risögrund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Risögrund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Risögrund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Risögrund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Biotrans I Nord AB
Åkeriv. 12
952 70 Risögrund


Bröderna Lindbäcks Trafik AB
Åkeriv. 12
952 70 Risögrund


HB Nilssons Traktor
Stora v. 10
952 70 Risögrund

Annons:

Information om staden Risögrund

Risögrund är en tätort i Kalix kommun. Orten ligger strax utanför Kalix, mellan Bredviken och Karlsborg.

Yta: 90,83 hektar
Invånarantal: 697, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Risögrund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Risögrund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Risögrund.

Här hittar du mer information om staden Risögrund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Risögrund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.