Åkeri och transportföretag i Råneå

Åkerier i Råneå

Annons:

I staden Råneå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Råneå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Råneå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Råneå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Råneå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Råneå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Råneå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Råneå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Aktiebolaget R.A.L. Transport
S. Prästholm 532
955 91 Råneå


Vägtransporter I Norr, AB
Högsön 341
955 92 RÅNEÅ


Jämtö Åkeri
Tjärnbergsv. 9
955 92 RÅNEÅ


Et Transport I Luleå AB
Norra Prästholm 401
955 91 Råneå


Melanders Alltjänst AB
Böle 167
955 91 Råneå


Skogqvist Transport I Boden Aktiebolag
Böle 347
955 91 Råneå


Petterssons Åkeri i Råneå AB, Erik R
S. Prästholm 742
955 91 Råneå


Magnussons Åkeri i Örkelljunga AB, Joakim
Enrisv. 7
955 32 RÅNEÅ


Roos, Bengt
Forshed 210
955 99 Råneå


Skogqvist Olje & Transport AB
Älvbrinken 19
955 32 RÅNEÅ


Jämtöns Skogsfrakt AB
Tjäruholmsv. 9
955 92 RÅNEÅ


Norlins Åkeri HB, Br
Sundsv. 59
955 31 Råneå


L H Transport
Mörkhedsv. 32
955 91 Råneå


Inges Rör & Åkeri AB
Prästholmsforsen 21
955 91 Råneå

Annons:

Information om staden Råneå

Råneå är en tätort i Råneå socken i Luleå kommun. Orten har även kallats Rånbyn. I Råneå mynnar Råne älv ut i Bottenviken. Runt omkring tätorten ligger byarna Strömsund, Jämtön, Vitå, Böle, Norra Prästholm, Södra Prästholm, Orrbyn, Niemisel och Avafors. I Råneå finns livsmedelsbutiker, apotek, badhus, utomhusbad,[11] banker, bibliotek och kyrka.

Yta: 205,48 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Råneå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Råneå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Råneå.

Här hittar du mer information om staden Råneå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Råneå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.