Åkeri och transportföretag i Randijaur

Åkerier i Randijaur

Annons:

I staden Randijaur finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Randijaur som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Randijaur.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Randijaur som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Randijaur flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Randijaur, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Randijaur

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Randijaur vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Wallmarks Åkeri & Entreprenad AB
Randijaurv. 16
962 98 Randijaur

Annons:

Information om staden Randijaur

Randijaur är en liten by vid sjön Randijaure. Sjön ingår i Lilla Luleälvens vattensystem och ligger omkring fyra mil nordväst om Jokkmokk. Provbrytning sker sedan hösten 2012 i en järnmalmsfyndighet i Kallak på en halvö i Lilla Luleälv strax väster om Randijaur.

Yta:
Invånarantal: , år

Priser för åkeri och speditörer i Randijaur

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Randijaur varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Randijaur.

Här hittar du mer information om staden Randijaur.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Randijaur som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.