Åkeri och transportföretag i Porjus

Åkerier i Porjus

Annons:

I staden Porjus finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Porjus som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Porjus.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Porjus som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Porjus flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Porjus, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Porjus

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Porjus vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Vaisa Maskin o. Transport HB
Kronsågen 31
982 60 Porjus


Porjus Åkeri AB
Byggarv. 3
982 60 Porjus

Annons:

Information om staden Porjus

Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Yta: 73,83 hektar
Invånarantal: 328, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Porjus

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Porjus varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Porjus.

Här hittar du mer information om staden Porjus.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Porjus som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.