Åkeri och transportföretag i Piteå

Åkerier i Piteå

Annons:

I staden Piteå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Piteå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Piteå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Piteå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Piteå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Piteå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Piteå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Piteå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Westerlunds Transport AB
Vägen västerut 97
941 65 PITEÅ


SST Svensk Ståltransport AB
Batterig. 8
941 47 PITEÅ


Lindqvists Åkeri AB, Bröderna
0911 - 667 80Industri & Teknik Konsult I Piteå AB
Bryggarg. 14
941 63 PITEÅ


Nils-Jöns Bygg & Golv AB
Renöv. 47
941 41 PITEÅ


Mattias Hällgrens Åkeri och Fastigheter AB
Björkg. 31
941 36 PITEÅ


Bengvalt AB
Blåbärsstigen 29
941 41 PITEÅ


Franssons Spol & Sug, AB
Kantarellv. 10
944 71 PITEÅ


Norr Schakt Mining AB
Tallåsg. 15
941 64 Piteå


Sjöbergs Åkeri
Voltg. 1
941 47 PITEÅ

Annons:

Information om staden Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Piteå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Piteå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Piteå.

Här hittar du mer information om staden Piteå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Piteå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.