Åkeri och transportföretag i Pajala

Åkerier i Pajala

Annons:

I staden Pajala finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Pajala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Pajala.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Pajala som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Pajala flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Pajala, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Pajala

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Pajala vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

P Dalshälls Åkeri AB
Kaunisvaara 126
984 91 Pajala


Pajala Betong AB
Niva 9
984 91 Pajala


RoggaS Åkeri
Kirunav. 142
984 31 Pajala


Norrbuss
Kaunisvaara 66
984 91 Pajala


Norrtrafik AB
Kaunisvaara 66
984 91 Pajala


Gepa Åkeri AB
Vinkelg. 10
984 31 Pajala


Pajala Transport AB
Pajala
984 32 PAJALA


Bröderna Fredricksons Gräv & Traktor AB
Peräjävaara 135
984 91 Pajala

Annons:

Information om staden Pajala

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Pajala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Pajala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Pajala.

Här hittar du mer information om staden Pajala.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Pajala som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.