Åkeri och transportföretag i Övertorneå

Åkerier i Övertorneå

Annons:

I staden Övertorneå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Övertorneå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Övertorneå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Övertorneå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Övertorneå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Övertorneå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Övertorneå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Övertorneå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröderna Junttis Åkeri, AB
Fabriksg. 4
957 32 övertorneå


Bröderna Sirviö Åkeri AB
Niskanpää 83
957 92 övertorneå


Anderssons Entreprenad i Övertorneå
Soukolojoki 31
957 92 övertorneå


Maaherras Åkeri AB
Korva 104
957 92 övertorneå


Polcirkelns Konsult & Miljö AB
Övre Kuivakangas 232
957 92 övertorneå


Junttis Åkeri AB, Bröderna
Fabriksg. 4
957 32 övertorneå


Napapiirin Kuljetus Sverige AB
PJ Frakt AB
Häggv. 5
957 32 övertorneå


Maanrakennus Ja Kuljetusliike Arvo Riekkola OY Finland Fil
Kronv. 16
957 32 övertorneå


Mra Transport & Markbyggnad AB
Hemv. 15
957 31 ÖVERTORNEÅ


Bröderna Funck AB
Villav. 34
957 32 övertorneå


Korpilombolo Träfrakt AB
Kuivakangas 216
957 92 övertorneå


Ar Skogstransporter, AB
Alkullen 73
957 91 ÖVERTORNEÅ


Simus Åkeri AB, Lennart
Matarengiv. 69
957 32 övertorneå


Junttis Entreprenad & Timmer AB
Fabriksg. 4
957 32 övertorneå


Flibio AB
Villav. 34
957 32 övertorneå


Savilahtis Åkeri AB
Kuivakangas 247
957 92 övertorneå

Annons:

Information om staden Övertorneå

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Övertorneå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Övertorneå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Övertorneå.

Här hittar du mer information om staden Övertorneå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Övertorneå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.