Åkeri och transportföretag i Överkalix

Åkerier i Överkalix

Annons:

I staden Överkalix finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 18 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Överkalix som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Överkalix.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Överkalix som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Överkalix flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Överkalix, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Överkalix

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Överkalix vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Allsåns Åkeri AB
Hedv. 8
956 32 överkalix


Överkalix Lastbilcentral
Bagarv. 27
956 32 överkalix


Svensk Logistik & Uthyrning AB
Hedv. 10
956 32 överkalix


Överkalix Maskin & Miljötransport AB
Gyljen Herrgårdsv. 16
956 91 ÖVERKALIX


Dans Åkeri i Överkalix AB
Furunäs 25
956 92 överkalix


Mats Johansson Rep & Maskin Åkeri
V. Nybyv. 46
956 92 överkalix


Gårdskarln I Överkalix AB
Vännäsberget Stickersv. 2
956 92 överkalix


Flink, Matz Erik Larsson
Kangis 119
956 91 ÖVERKALIX


Mats Johanssons Åkeri I Överkalix AB
V. Nybyv. 46
956 92 överkalix


Ljungbergs Last & Transport AB
Vännäsv. 60
956 92 överkalix


Tjers Bryggeri AB
Björkv. 3
956 32 överkalix


Allsjärv Maskin & Entr AB
Allsjärv 60
956 92 överkalix


Mickes Transport & Maskin
Gyljen Kvarngränd 10
956 91 ÖVERKALIX


Roger Lindbäcks Linje Trafik O Taxi
Kölmjärv 53
956 99 ÖVERKALIX


Perssons Åkeri i Överkalix AB
Vännäsv. 87
956 92 överkalix


Sebut AB
Bulandsg. 4
956 31 ÖVERKALIX


J. Tegelid Transport AB
Gyljen Herrgårdsv. 7
956 91 ÖVERKALIX


Flinks Åkeri AB
Kangis 119
956 91 ÖVERKALIX

Annons:

Information om staden Överkalix

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Överkalix

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Överkalix varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Överkalix.

Här hittar du mer information om staden Överkalix.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Överkalix som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.