Åkeri och transportföretag i Öjebyn

Åkerier i Öjebyn

Annons:

I staden Öjebyn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Öjebyn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Öjebyn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Öjebyn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Öjebyn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Öjebyn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Öjebyn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Öjebyn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Eklunds Åkeri Moskosel AB
Fagottgränd 2
943 32 öjebyn


Arne Jonssons Åkeri AB
Hammarv. 16
943 36 öjebyn


Gräsetableringar i Piteå AB
Mejselv. 3
943 36 öjebyn


Hellströms Bygg AB
Spikv. 9
943 36 öjebyn


Hyrsam
Hammarv. 28
943 36 öjebyn


Öhmans Livsmedelstransporter AB (Ölab)
Mejselv. 6
943 36 öjebyn


Öquist Åkeri AB, Leif
Arrendeg. 9
943 35 ÖJEBYN


Pohjanen & Ström Transport i Piteå, AB
Spikv. 5
943 36 öjebyn


Åströms Åkeri AB, Roger
Prylv. 7
943 36 öjebyn


Tommy Lundström Åkeri AB
Mandoling. 12
943 33 ÖJEBYN


Johanssons Åkeri i Öjebyn AB
Garagev. 6
943 31 ÖJEBYN


Kusttrafik I Piteå AB
Prylv. 7
943 36 öjebyn


När & Fjärr Transporter i Norrbotten AB
Nyckelv. 5
943 36 öjebyn


Bröderna Lindqvist Åkeri AB
Mejselv. 11
943 36 öjebyn

Annons:

Information om staden Öjebyn

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Priser för åkeri och speditörer i Öjebyn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Öjebyn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Öjebyn.

Här hittar du mer information om staden Öjebyn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Öjebyn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.