Åkeri och transportföretag i Norrfjärden

Åkerier i Norrfjärden

Annons:

I staden Norrfjärden finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Norrfjärden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Norrfjärden.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Norrfjärden som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Norrfjärden flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Norrfjärden, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Norrfjärden

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Norrfjärden vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Norrfjärdens Entreprenad, AB
Jönsbyv. 42
945 91 NORRFJÄRDEN


Nordvirke AB
Tullnäsv. 348
945 91 NORRFJÄRDEN


Johansson Rolf Åkeri AB
Kopparnäsv. 102
945 91 NORRFJÄRDEN


Isakssons Åkeri i Piteå AB
Harrbäcken 230
945 91 NORRFJÄRDEN


Lundman Åkeri AB
Harrbäcksv. 10
945 32 Norrfjärden


B. Harry Perssons Åkeri AB
Tullnäsv. 300
945 91 NORRFJÄRDEN

Annons:

Information om staden Norrfjärden

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Norrfjärden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Norrfjärden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Norrfjärden.

Här hittar du mer information om staden Norrfjärden.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Norrfjärden som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.