Åkeri och transportföretag i Niemisel

Åkerier i Niemisel

Annons:

I staden Niemisel finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Niemisel som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Niemisel.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Niemisel som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Niemisel flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Niemisel, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Niemisel

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Niemisel vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nilsson, Tord Lage Ragnar
N. Niemisel 305
955 95 NIEMISEL


Svanbergs Alltjänst
Niemisels Station 93
955 95 NIEMISEL


Niemisels Bensin O Diversehandel
Forsnäs 181
955 95 NIEMISEL


Lidbergs Terrängtransport HB
Skogsbacken 12
955 95 NIEMISEL


Krokträsk Skog & Transport AB
Krokträsk 75
955 95 NIEMISEL


Lars-Göran Larssons Åkeri
Forsnäs 181
955 95 NIEMISEL

Annons:

Information om staden Niemisel

Niemisel är en småort i Råneå socken i Luleå kommun. Byn ligger vid Råne älv cirka 50 kilometer (fågelvägen) norr om Luleå. Byn som är mycket utspridd ligger på båda sidor om Råne älv med centrum vid Kvarnån där vägarna från Råneå, Boden, Morjärv och Gunnarsbyn möts.

Yta: 36 hektar
Invånarantal: 106, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Niemisel

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Niemisel varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Niemisel.

Här hittar du mer information om staden Niemisel.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Niemisel som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.