Åkeri och transportföretag i Lappträsk

Åkerier i Lappträsk

Annons:

I staden Lappträsk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lappträsk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Lappträsk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lappträsk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lappträsk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lappträsk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lappträsk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lappträsk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Waara Åkeri AB, Gunnar
Anttila 47
952 96 LAPPTRÄSK


Kärrbäcks Åkeri AB, Rune Korpi
Kärrbäck 349
952 96 LAPPTRÄSK

Annons:

Information om staden Lappträsk

Lappträsk är en ort vid Länsväg 398 nordvästra delen av Haparanda kommun, Norrbotten. Orten ligger i Karl Gustavs socken, vid sjön Lappträsket. Lappträsk hade en järnvägsstation vid Haparandabanan som var i bruk 1915–1992. Stationen är belägen norr om byn, på Kukkola bys ägor.

Yta: 339,31 km
Invånarantal: 2775, år 2015

Priser för åkeri och speditörer i Lappträsk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lappträsk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lappträsk.

Här hittar du mer information om staden Lappträsk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lappträsk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.