Åkeri och transportföretag i Lansjärv

Åkerier i Lansjärv

Annons:

I staden Lansjärv finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lansjärv som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Lansjärv.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lansjärv som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lansjärv flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lansjärv, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lansjärv

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lansjärv vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Albin Vikmans Åkeri AB
Ängesån 77
956 98 Lansjärv


Roland O Conrad Johanssons Åkeri HB
Kyrkv. 14
956 98 Lansjärv


Johansson Åkeri AB, Roland & Conrad
Kyrkv. 14
956 98 Lansjärv

Annons:

Information om staden Lansjärv

Lansjärv är en by i och småort i Överkalix kommun. Redan på 1600-talet fanns det bofasta i Lansjärv. I augusti 2003 blev det känt för allmänheten att man gjort vissa fynd gjorda i Rackberget. Fynden beräknas vara cirka 8 000–10 000 år gamla.

Yta: 31 hektar
Invånarantal: 56, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lansjärv

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lansjärv varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lansjärv.

Här hittar du mer information om staden Lansjärv.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lansjärv som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.