Åkeri och transportföretag i Lannavaara

Åkerier i Lannavaara

Annons:

I staden Lannavaara finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lannavaara som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Lannavaara.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lannavaara som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lannavaara flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lannavaara, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lannavaara

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lannavaara vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lannavaara Åkeri AB
Nybyggarvägen 7
980 13 Lannavaara


Sven Laestadius Taxi - Åkeri
Byvägen 89
980 13 Lannavaara

Annons:

Information om staden Lannavaara

Lannavaara är en småort i Kiruna kommun. Det finns järnmalmsfyndigheter några kilometer från Lannavaara, och det har funnits planer på att starta gruvor där. I Lannavaara finns företaget Kristallen AB som bedriver utbildning inom ädelstenar och guldsmide.

Yta: 55 hektar
Invånarantal: 79, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lannavaara

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lannavaara varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lannavaara.

Här hittar du mer information om staden Lannavaara.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lannavaara som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.