Åkeri och transportföretag i Laisvall

Åkerier i Laisvall

Annons:

I staden Laisvall finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Laisvall som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Laisvall.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Laisvall som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Laisvall flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Laisvall, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Laisvall

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Laisvall vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Westin Åkeri I Laisvall Firma
Nadokv. 19
938 93 Laisvall

Annons:

Information om staden Laisvall

Laisvall är en småort i Arjeplogs kommun. Laisvall är den största orten på Arjeplogs landsbygd och var före 2005 en tätort. I Laisvall fanns tidigare blymalmsgruvan Laisvallgruvan. Gruvan var under årtionden livsnerven och den största arbetsgivaren på orten men sedan den lades ner 2001 har orten cirka 100 fasta boende.

Yta: 49 hektar
Invånarantal: 105, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Laisvall

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Laisvall varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Laisvall.

Här hittar du mer information om staden Laisvall.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Laisvall som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.