Åkeri och transportföretag i Korpilombolo

Åkerier i Korpilombolo

Annons:

I staden Korpilombolo finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Korpilombolo som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Korpilombolo.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Korpilombolo som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Korpilombolo flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Korpilombolo, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Korpilombolo

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Korpilombolo vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bergström & Söner, Schakt & Trafik AB
Narken 321
980 60 Korpilombolo


Stefan Keskitalos Åkeri AB
Teurajärvi 213
980 60 Korpilombolo


Bröderna Wennbergs Åkeri
Bygeln 1
980 60 Korpilombolo


Rantatalo Skogsmaskiner AB, Kurt
Bergv. 58
980 60 Korpilombolo

Annons:

Information om staden Korpilombolo

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånarantal: 529, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Korpilombolo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Korpilombolo varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Korpilombolo.

Här hittar du mer information om staden Korpilombolo.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Korpilombolo som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.