Åkeri och transportföretag i Karlsborgsverken

Åkerier i Karlsborgsverken

Annons:

I staden Karlsborgsverken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Karlsborgsverken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Karlsborgsverken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Karlsborgsverken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Karlsborgsverken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Karlsborgsverken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Karlsborgsverken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Karlsborgsverken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Olsson Maskin i Kalix
Vånafjärdsvägen 129
952 71 Karlsborgsverken

Annons:

Information om staden Karlsborgsverken

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Karlsborgsverken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Karlsborgsverken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Karlsborgsverken.

Här hittar du mer information om staden Karlsborgsverken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Karlsborgsverken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.