Åkeri och transportföretag i Kalix

Åkerier i Kalix

Annons:

I staden Kalix finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kalix som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Kalix.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kalix som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kalix flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kalix, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kalix

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kalix vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

L-Transporter, AB
N. Parkg. 7
952 34 Kalix


Sandberg Betong & Åkeri AB
Svetsv. 6
952 61 Kalix


R K:s Bilservice HB
Rudträskv. 6 B
952 41 Kalix


Harilas Gräv-och Åkeri AB
Kaptensv. 5
952 63 Kalix


Berblo Konsult
Centrumv. 64
952 32 Kalix


Mörks Åkeri AB, E
Smedsg. 27
952 63 Kalix


Kusttransport i Kalix AB
Morjärvsv. 36 B
952 35 KALIX


Ture Sandqvists Åkeri
Ryssbält 134
952 91 KALIX


Trafikbolaget Andersson & Co AB
Strandg. 26
952 33 KALIX


Kalix Timmerfrakt AB
Villav. 21
952 61 Kalix


Petterssons Transport I Kalix AB
Månsbyn 131
952 91 KALIX


Mikael Sandbergs Åkeri
Lappkullv. 56
952 51 KALIX


Henrikssons Åkeri AB, L & P
Tullg. 4
952 62 KALIX


Mörks Skogstransporter AB, S-E
Småkvarn 31
952 92 Kalix

Annons:

Information om staden Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kalix

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kalix varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kalix.

Här hittar du mer information om staden Kalix.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kalix som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.