Åkeri och transportföretag i Kainulasjärvi

Åkerier i Kainulasjärvi

Annons:

I staden Kainulasjärvi finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kainulasjärvi som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Kainulasjärvi.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kainulasjärvi som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kainulasjärvi flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kainulasjärvi, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kainulasjärvi

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kainulasjärvi vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bergström & Svanlöv Transport AB
Byav. 102
980 65 Kainulasjärvi


Svanlövs Åkeri HB
Mestosvaara 1
980 65 Kainulasjärvi


Scandinavisk Specialtransport ABAnnons:

Information om staden Kainulasjärvi

Kainulasjärvi är en småort i Pajala kommun i Sverige. Byn ligger i Tärendö socken, 19 kilometer söder om kyrkbyn Tärendö och 2 kilometer öster om ån Narkausjoki.

Yta: 63 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kainulasjärvi

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kainulasjärvi varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kainulasjärvi.

Här hittar du mer information om staden Kainulasjärvi.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kainulasjärvi som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.