Åkeri och transportföretag i Juoksengi

Åkerier i Juoksengi

Annons:

I staden Juoksengi finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Juoksengi som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Juoksengi.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Juoksengi som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Juoksengi flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Juoksengi, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Juoksengi

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Juoksengi vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Polcirkelns Åkeri OY
Mäkiv. 8
957 23 JUOKSENGI


Lennart Rautilas Åkeri AB
Ripv. 3
957 23 JUOKSENGI


Öystiläs Taxi O Buss, HB
Ripv. 17
957 23 JUOKSENGI

Annons:

Information om staden Juoksengi

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånarantal: 350, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Juoksengi

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Juoksengi varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Juoksengi.

Här hittar du mer information om staden Juoksengi.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Juoksengi som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.