Åkeri och transportföretag i Junosuando

Åkerier i Junosuando

Annons:

I staden Junosuando finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Junosuando som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Junosuando.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Junosuando som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Junosuando flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Junosuando, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Junosuando

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Junosuando vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Cliffton
Kirunav. 105
980 62 JUNOSUANDO


Swerock AB
Kirunav. 105
980 62 JUNOSUANDO


david engrund
Kangosv. 9
980 62 JUNOSUANDO


Henriksson Åkeri AB, Kjell
Folketshusv. 13
980 62 JUNOSUANDO

Annons:

Information om staden Junosuando

Junosuando är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län, belägen vid Torne älv omkring tio kilometer norr om Lovikka. Junosuando är också kyrkorten i Junosuando socken. Junosuando kyrka ligger i Junosuando. I Junosuando finns det också en skola.

Yta: 127,14 hektar
Invånarantal: 322, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Junosuando

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Junosuando varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Junosuando.

Här hittar du mer information om staden Junosuando.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Junosuando som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.