Åkeri och transportföretag i Jokkmokk

Åkerier i Jokkmokk

Annons:

I staden Jokkmokk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Jokkmokk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Jokkmokk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Jokkmokk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Jokkmokk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Jokkmokk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Jokkmokk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Jokkmokk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kvickströms Transport
Vaikijaur 598 C
962 99 Jokkmokk


Hedlunds Bilfrakt AB
Vaikijaurv. 13
962 32 JOKKMOKK


Kents Viltförädling
Forellstigen 4
962 33 Jokkmokk


Ulf Erikssons Transport
070 - 635 72 17Bilfrakt i Jokkmokk AB
Wästfeltsg. 10
962 33 Jokkmokk


Gn:s Ekonomitjänst
Föreningsg. 2 A
962 32 JOKKMOKK


Palmgrens Trafik AB
Polg. 17
962 33 Jokkmokk


Sudok Transport AB
Wolfsg. 21 A
962 32 JOKKMOKK


Isakssons Åkeri AB, Conny & Peter
Talvatisg. 3
962 31 Jokkmokk


Sandströms Grävmaskiner AB
Storg. 2
962 33 Jokkmokk


Enboms Åkeri AB
Talvatisg. 47
962 31 Jokkmokk


S. Sandströms Mark & Byggledning - Sandströms Fastigheter
Porjusv. 1
962 31 Jokkmokk


Gustavzon Åkeri i Jokkmokk AB
Blåbärsstigen 30
962 33 Jokkmokk


Jokkmokks Lastbilcentral AB
Industrivägen
962 31 Jokkmokk

Annons:

Information om staden Jokkmokk

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Jokkmokk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Jokkmokk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Jokkmokk.

Här hittar du mer information om staden Jokkmokk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Jokkmokk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.