Åkeri och transportföretag i Hedenäset

Åkerier i Hedenäset

Annons:

I staden Hedenäset finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hedenäset som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Hedenäset.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hedenäset som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hedenäset flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hedenäset, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hedenäset

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hedenäset vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hedenäsets Traktor AB
Älvv. 142
957 95 Hedenäset


Waaras Åkeri HB
Littiäinen 18
957 95 Hedenäset

Annons:

Information om staden Hedenäset

Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Yta: 198,16 hektar
Invånarantal: 270, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hedenäset

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hedenäset varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hedenäset.

Här hittar du mer information om staden Hedenäset.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hedenäset som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.