Åkeri och transportföretag i Harads

Åkerier i Harads

Annons:

I staden Harads finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Harads som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Harads.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Harads som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Harads flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Harads, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Harads

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Harads vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Multcon Multi Consulting, AB
Edeforsv. 62
960 24 Harads


Storsands Åkeri, AB
Storsand 29
960 24 Harads


Assar Norberg Transport AB
Kamrumv. 10
960 24 Harads


Henrikssons Åkeri i Harads AB
Edeforsv. 13
960 24 Harads


Belá Rentransport HB
Forsnäs 206
960 24 Harads

Annons:

Information om staden Harads

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Harads

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Harads varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Harads.

Här hittar du mer information om staden Harads.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Harads som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.