Åkeri och transportföretag i Haparanda

Åkerier i Haparanda

Annons:

I staden Haparanda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Haparanda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Haparanda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Haparanda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Haparanda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Haparanda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Haparanda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Haparanda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kattilavaara Åkeri AB
Vuonov. 22
953 92 Haparanda


Bröderna Jonssons Entreprenadaktiebolag
Kranv. 12
953 33 HAPARANDA


V L Transport
Vuono Rantav. 10
953 92 Haparanda


Green Cargo AB
Kranv. 5
953 33 HAPARANDA


Gränsgrönt
Repslagareg. 42 B
953 31 HAPARANDA


Tore Pellis Åkeri AB
Vuono Rantav. 28
953 92 Haparanda


Junes Åkeri, M
Tingshusg. 17
953 37 HAPARANDA


Herajärvi Transport AB
Storg. 83 A
953 24 HAPARANDA


Lagnebäcks Åkeri AB
Vuonov. 20
953 92 Haparanda


PTR- Badrumsrenoveringar AB
Salmisv. 23
953 92 Haparanda


Åke Leppäniemis Åkeri AB
Järnvägsg. 5
953 37 HAPARANDA


Lindgrens Åkeri AB
Tjäderv. 6
953 33 HAPARANDA


K. Schakt och Transport
Vuonov. 183
953 92 Haparanda


Sterus Transport Och Försäljning AB
Kranv. 3
953 33 HAPARANDA


Tkh Logistics, AB
N. Industriv. 8
953 34 Haparanda

Annons:

Information om staden Haparanda

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Haparanda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Haparanda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Haparanda.

Här hittar du mer information om staden Haparanda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Haparanda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.