Åkeri och transportföretag i Hakkas

Åkerier i Hakkas

Annons:

I staden Hakkas finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hakkas som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Hakkas.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hakkas som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hakkas flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hakkas, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hakkas

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hakkas vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Verner Karlssons Åkeri AB
Rantatalov. 12
980 41 HAKKAS


Hamory Wellness AB
Byav. 50
980 41 HAKKAS


Hks Transport I Hakkas AB
Byav. 50
980 41 HAKKAS


Hakkas Transport AB
Byav. 15
980 41 HAKKAS


Lindenhalls Åkeri AB
Rautakoski 15
980 41 HAKKAS

Annons:

Information om staden Hakkas

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hakkas

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hakkas varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hakkas.

Här hittar du mer information om staden Hakkas.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hakkas som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.