Åkeri och transportföretag i Gunnarsbyn

Åkerier i Gunnarsbyn

Annons:

I staden Gunnarsbyn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Gunnarsbyn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Gunnarsbyn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Gunnarsbyn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Gunnarsbyn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Gunnarsbyn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Gunnarsbyn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Gunnarsbyn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

H. Engströms Åkeri AB
Valvträsk 14
961 97 GUNNARSBYN


Lassbyns Åkeri AB
Lassbyn 408
961 97 GUNNARSBYN


Boström Åkeri AB, Thomas
Sörbyn 371
961 97 GUNNARSBYN


T.Nymans Åkeri HB
Hjortronv. 3
961 97 GUNNARSBYN


Erik Engströms Åkeri i Gunnarsbyn AB
Blåbärsv. 12
961 97 GUNNARSBYN


M H Handel Handelsbolag
Lassbyn 9
961 97 GUNNARSBYN

Annons:

Information om staden Gunnarsbyn

Gunnarsbyn är en småort i Bodens kommun vid Råne älv, cirka fyra mil norr om centralorten Boden och sju mil norr om Luleå. Fram till slutet av 1960-talet ingick Gunnarsbyn i dåvarande Råneå landskommun. Gunnarsbyn är "huvudort" för ett antal byar utmed Råne älv, med ett par butiker, en obemannad mack, kyrka, skola, biblioteksfilial samt daghem.

Yta: 79 hektar
Invånarantal: 146, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Gunnarsbyn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Gunnarsbyn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Gunnarsbyn.

Här hittar du mer information om staden Gunnarsbyn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Gunnarsbyn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.