Åkeri och transportföretag i Glommersträsk

Åkerier i Glommersträsk

Annons:

I staden Glommersträsk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Glommersträsk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Glommersträsk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Glommersträsk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Glommersträsk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Glommersträsk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Glommersträsk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Glommersträsk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nito Last AB
Moräng 309
930 81 Glommersträsk


Hedlunds Åkeri i Järvträsk AB
Järvträsk 19
930 81 Glommersträsk


Almgren Åkeri AB, Thomas
Stationsv. 28
930 81 Glommersträsk

Annons:

Information om staden Glommersträsk

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Glommersträsk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Glommersträsk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Glommersträsk.

Här hittar du mer information om staden Glommersträsk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Glommersträsk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.