Åkeri och transportföretag i Gammelstad

Åkerier i Gammelstad

Annons:

I staden Gammelstad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Gammelstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Gammelstad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Gammelstad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Gammelstad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Gammelstad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Gammelstad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Gammelstad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Tuvåkra Trafik, AB
Nya Terminalg. 10
954 32 Gammelstad


Sandahls Goods & Parcel
Nya Terminalg. 1
954 32 Gammelstad


Hannes Åkeri AB
Kantorsv. 14
954 33 GAMMELSTAD


Bst Styckegods AB
G. Bodenv. 180
954 33 GAMMELSTAD


Stadsbuden i Gammelstad AB
Hantverksv. 2 M
954 33 GAMMELSTAD


Norlings Transport, AB
Kornv. 12
954 32 Gammelstad

Annons:

Information om staden Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Gammelstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Gammelstad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Gammelstad.

Här hittar du mer information om staden Gammelstad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Gammelstad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.