Åkeri och transportföretag i Gällivare

Åkerier i Gällivare

Annons:

I staden Gällivare finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Gällivare som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Gällivare.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Gällivare som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Gällivare flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Gällivare, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Gällivare

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Gällivare vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Gällivare Traktor AB
Ågatan 12
982 34 GÄLLIVARE


Jonsson Entreprenad Norrland, AB
Mandolinstigen 20
982 35 Gällivare


Nivas Last & Oljetransport AB
Snickarv. 11
982 38 GÄLLIVARE


Larssons Åkeri AB, S.
Flöjtslingan 19
982 35 Gällivare


Berg & Last Transport I Gällivare AB
Egnahemsv. 2
982 36 GÄLLIVARE


Hamstigs Livs AB
Magnetitvägen 9
982 39 Gällivare


Sp Bergfrakt AB
Mettädokkas 220
982 92 GÄLLIVARE


P-Å Liljergrens Åkeri
Skräddarv. 5
982 38 GÄLLIVARE


Tommys Last Vitåfors AB
Andra Sidanv. 15
982 39 Gällivare


Gällivare Tyg Och Möbeltapetserarverkstad HB
Egnahemsv. 47
982 38 GÄLLIVARE


Sälj & Transport i Norr Aktiebolag
Hantverkareg. 1
982 31 Gällivare


Erik Landströms Åkeri AB
Länsmansg. 7
982 32 GÄLLIVARE


Tornedalens Grus & Sten AB
Skräddarv. 5
982 38 GÄLLIVARE


Ronalds Entreprenad AB
070 - 600 99 83Anders Lundströms Maskiner
Raattamaav. 32
982 36 GÄLLIVARE


Ameria Mining AB
Betongv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Jcl Electro AB, Linus Lagnestig
Flöjtslingan 14
982 35 Gällivare

Annons:

Information om staden Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Gällivare

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Gällivare varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Gällivare.

Här hittar du mer information om staden Gällivare.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Gällivare som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.