Åkeri och transportföretag i Båtskärsnäs

Åkerier i Båtskärsnäs

Annons:

I staden Båtskärsnäs finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Båtskärsnäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Båtskärsnäs.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Båtskärsnäs som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Båtskärsnäs flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Båtskärsnäs, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Båtskärsnäs

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Båtskärsnäs vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Johan Morin Skog och Grustransport AB
Genvägen 6
952 95 Båtskärsnäs

Annons:

Information om staden Båtskärsnäs

Båtskärsnäs (fi Paaskeri) är en tätort i Kalix kommun. Byn, som tillkommit med anledning av ett nu nedlagt sågverk, ligger 22 kilometer från Kalix och 7 kilometer från E4 mot Haparanda, vackert belägen i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Yta: 95,69 hektar
Invånarantal: 296, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Båtskärsnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Båtskärsnäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Båtskärsnäs.

Här hittar du mer information om staden Båtskärsnäs.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Båtskärsnäs som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.