Åkeri och transportföretag i Arvidsjaur

Åkerier i Arvidsjaur

Annons:

I staden Arvidsjaur finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 16 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Arvidsjaur som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Arvidsjaur.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Arvidsjaur som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Arvidsjaur flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Arvidsjaur, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Arvidsjaur

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Arvidsjaur vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Larssons Åkeri i Arvidsjaur AB
Ventilg. 6
933 34 ARVIDSJAUR


Mellanströms Schakt & Planering, AB
Ringelv. 2
933 31 Arvidsjaur


S.O. Utterströms Åkeri AB
Industriv. 21
933 31 Arvidsjaur


Bo Johansson Åkeri I Arvidsjaur, AB
Björkg. 9
933 33 Arvidsjaur


Jens Jakobssons Åkeri AB
Krong. 16
933 34 ARVIDSJAUR


Arnold Holmbergs Åkeri, AB
Karl Gustavsg. 2
933 33 Arvidsjaur


Thomas Berggren Åkeri AB
Deppis 101
933 91 Arvidsjaur


Biro Transport AB
Renträsk 16
933 91 Arvidsjaur


Hallnors Åkeri, AB
Åsg. 9
933 34 ARVIDSJAUR


Lidéns Åkeri AB
Järnvägsg. 127
933 34 ARVIDSJAUR


Dimab Transport Aktiebolag
Auktsjaur 8
933 91 Arvidsjaur


Åke J Åkare Arvidsjaur AB
Höstigen 21
933 34 ARVIDSJAUR


Utterströms Åkeri AB
Industriv. 21
933 31 Arvidsjaur


Pajk Åkeri & Transport AB
Storg. 7
933 31 Arvidsjaur


Greya Transport AB
Bullens Åkeri AB
Odlingsg. 13
933 34 ARVIDSJAUR

Annons:

Information om staden Arvidsjaur

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Arvidsjaur

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Arvidsjaur varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Arvidsjaur.

Här hittar du mer information om staden Arvidsjaur.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Arvidsjaur som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.