Åkeri och transportföretag i Älvsbyn

Åkerier i Älvsbyn

Annons:

I staden Älvsbyn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Älvsbyn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Älvsbyn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Älvsbyn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Älvsbyn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Älvsbyn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Älvsbyn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Älvsbyn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Henk I Älvsbyn AB
Verkstadsg. 6
942 36 ÄLVSBYN


Malte Vesterlunds Åkeri AB
Tvärån 21
942 93 älvsbyn


Forsmans i Älvsbyn AB
Betongg. 3
942 36 ÄLVSBYN


Älvsby Lastbilcentral, AB
Bäckg. 3
942 33 älvsbyn


CharlieS Entreprenad
Fällberg 13
942 92 ÄLVSBYN


Famab I Norr AB
Korsträsk 322
942 92 ÄLVSBYN


Arne Marklund Transport, AB
Tväråselet 88
942 92 ÄLVSBYN


Pär Åkerlunds Åkeri AB
Nygårdsv. 21
942 34 ÄLVSBYN


Johanssons Timber Transport AB
Nyfors
942 36 ÄLVSBYN


Lundbergs Åkeri AB, K.
Älvg. 17
942 34 ÄLVSBYN


Norrabyns Produktmix HB
Åkerstigen 3
942 34 ÄLVSBYN


Åkerlunds Åkeri AB, Magnus
Vagng. 5
942 35 älvsbyn


Stockbergets Åkeri & Entreprenad AB
Stockfors 25
942 92 ÄLVSBYN


Övrabyns skogstransporter AB
Övrabyv. 14
942 36 ÄLVSBYN


Noréns Åkeri AB
Stationsg. 11
942 33 älvsbyn


Älvsbyhus Transport AB
Ställverksv. 6
942 36 ÄLVSBYN


Br Hedmans Cementgjuteri AB
Betongg. 1
942 36 ÄLVSBYN

Annons:

Information om staden Älvsbyn

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Älvsbyn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Älvsbyn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Älvsbyn.

Här hittar du mer information om staden Älvsbyn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Älvsbyn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Norrbotten.