Åkeri och transportföretag i Växjö

Åkerier i Växjö

Annons:

I staden Växjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Växjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Växjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Växjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Växjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Växjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Växjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Växjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

S-Frakt Växjö AB
Bäverv. 11
352 45 VÄXJÖ


Håkansson & Bresch Åkeri AB
Bokelundsvägen 8 K
352 48 Växjö


Billafrakt AB
Sandv. 2
352 45 VÄXJÖ


Iltransporter AB
Utterv. 3 B
352 45 VÄXJÖ


Pallenkvist Allservice AB
Kättilstorp Sjölyckan
355 93 VÄXJÖ


Direkt Logistik & Transport Sverige AB
Hjalmar Petris v. 45
352 46 Växjö


Sveriges Åkeriföretag Småland- Öland
Kungsv. 115
352 44 Växjö


Åhmans Åkeri AB, Thomas
Furutåv. 37 A
352 54 VÄXJÖ


Karlsson Spedition AB
Ljungadalsg. 21
352 46 Växjö


Roar Transport AB
Rådjursv. 6 A
352 45 VÄXJÖ


Dsm Transport AB
Högsbyv. 3
352 50 VÄXJÖ


FirstBox AB
Ljungadalsg. 19
352 46 Växjö

Annons:

Information om staden Växjö

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Växjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Växjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Växjö.

Här hittar du mer information om staden Växjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Växjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kronoberg.