Åkeri och transportföretag i Ljungby

Åkerier i Ljungby

Annons:

I staden Ljungby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljungby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Ljungby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljungby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljungby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljungby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljungby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljungby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB
Svarvareg. 8
341 34 Ljungby


Claesson Transport i Ljungby AB
Movägen 2
341 32 Ljungby


Carlssons Åkeri AB, Jörgen
S. Tranhult 3
341 91 LJUNGBY


Hamneda Grus & Åkeri AB
Långg. 13
341 32 Ljungby


Havator AB
Ringv. 2
341 32 Ljungby


Ljungby Flyttningsbyrå AB
Kungsg. 31
341 31 LJUNGBY


Omnicab AB
Gjuterig. 7
341 31 LJUNGBY


Konsult 83 AB
Björkhagav. 5
341 94 Ljungby


Ery Trans
Rönnäsv. 30
341 33 LJUNGBY


Angelstad Olje AB
Öjarpsv. 2 Bolmen
341 94 Ljungby


Södra Skogsägarna Ek för
Garvaren
341 60 LJUNGBY


Hårds Transport AB
070 - 754 50 17


Annons:

Information om staden Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ljungby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljungby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljungby.

Här hittar du mer information om staden Ljungby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljungby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kronoberg.