Åkeri och transportföretag i Liatorp

Åkerier i Liatorp

Annons:

I staden Liatorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Liatorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Liatorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Liatorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Liatorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Liatorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Liatorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Liatorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Et Förvaltning AB
Värpeshult 14
343 74 Liatorp


Liatorps Åkeri AB
Virkenhultsv. 23
343 74 Liatorp


Ernebrands Åkeri AB
Virdav. 17
343 74 Liatorp


Ahlbergs Åkeri & Mekaniska AB
Bölsö Gård 1
343 74 Liatorp

Annons:

Information om staden Liatorp

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånarantal: 555, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Liatorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Liatorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Liatorp.

Här hittar du mer information om staden Liatorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Liatorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kronoberg.