Åkeri och transportföretag i Lessebo

Åkerier i Lessebo

Annons:

I staden Lessebo finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lessebo som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Lessebo.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lessebo som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lessebo flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lessebo, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lessebo

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lessebo vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Edbergs Transport AB
Linnerydsv. 5
360 50 LESSEBO


Lessebo ÅC Åkericentral AB
Linnerydsv. 5
360 50 LESSEBO


Baac 2013 AB
Storg. 90
360 50 LESSEBO


Smebäck Transport AB
Videslund Smebäck
360 50 LESSEBO


Åkeri AB Sjögren, Bertil
Januariv. 14
360 50 LESSEBO


Diesner Invest AB
Storg. 90
360 50 LESSEBO


Mats Ivanssons Åkeri AB
Videslund
360 50 LESSEBO


Lessebo Timmertransporter, AB
Götg. 3
360 50 LESSEBO


Johanssons Åkeri AB, Ronny
Majv. 8
360 50 LESSEBO

Annons:

Information om staden Lessebo

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lessebo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lessebo varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lessebo.

Här hittar du mer information om staden Lessebo.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lessebo som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kronoberg.