Åkeri och transportföretag i Lenhovda

Åkerier i Lenhovda

Annons:

I staden Lenhovda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lenhovda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Lenhovda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lenhovda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lenhovda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lenhovda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lenhovda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lenhovda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Uppvidinge Lastbilcentral AB
Vagnv. 1
360 73 Lenhovda


Kronqvists Åkeri, AB
Långg. 40
360 73 Lenhovda


Claes Bertilsson Transport AB
Herråkra-hult Norragård 1
360 73 Lenhovda


M F Åkeri AB
Skördev. 6
360 73 Lenhovda


Allroad Småland Transport AB
Storg. 52
360 73 Lenhovda


Realtrans AB
Storg. 52
360 73 Lenhovda


Lenhovda Fjärrtransporter AB
Myrg. 2
360 73 Lenhovda


HB Einar Johanssons Åkeri
Marhult
360 73 Lenhovda


AB Kronqvists Åkeri
Långg. 40
360 73 Lenhovda


Lenhovda Fjärrtransporter
Myrg. 2
360 73 Lenhovda


Solhaga Trading AB
Näsbykulla Solhaga 1
360 73 Lenhovda


Kronqvists Kross AB
Långg. 40
360 73 Lenhovda

Annons:

Information om staden Lenhovda

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lenhovda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lenhovda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lenhovda.

Här hittar du mer information om staden Lenhovda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lenhovda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kronoberg.