Åkeri och transportföretag i Lagan

Åkerier i Lagan

Annons:

I staden Lagan finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lagan som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Lagan.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lagan som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lagan flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lagan, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lagan

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lagan vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Melins Åkeri AB, Rolf
Hulje Västergård 3
341 52 Lagan


Mekopartner-Ao Service
Trotteslövsg. 12
341 50 Lagan


Fredriks Entrepenadtjänst
Hallsjö 3
341 52 Lagan


K Brunskogs Åkeri
Sandåsg. 15
341 50 Lagan


Mt Transport
Råslundsg. 12
341 50 Lagan


Pto Energi
Gässhult Södergård
341 52 Lagan


Begt Johanssons Åkeri
Fallnaveka Södergård 3
341 52 Lagan

Annons:

Information om staden Lagan

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lagan

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lagan varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lagan.

Här hittar du mer information om staden Lagan.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lagan som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kronoberg.