Åkeri och transportföretag i Hovmantorp

Åkerier i Hovmantorp

Annons:

I staden Hovmantorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hovmantorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Hovmantorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hovmantorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hovmantorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hovmantorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hovmantorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hovmantorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lennart Peterssons Grus & Åkeri AB
Kårestad Rosenborg
360 51 HOVMANTORP


Backes Kranbilstransporter AB
Centralg. 11
360 51 HOVMANTORP


Bilox I Hovmantorp HB
Bäckg. 16
360 51 HOVMANTORP


Runtransport AB
Månskensv. 1
360 51 HOVMANTORP


Näslund Åkeri AB, Danne
Kårlandav. 34
360 51 HOVMANTORP


Nj Kanon Åkeri, AB
Kårlandav. 34
360 51 HOVMANTORP


Furuby Transport AB
Byv. 42
360 51 HOVMANTORP


Petersson Lennart Grus & Åkeri
Kårestad
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Information om staden Hovmantorp

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hovmantorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hovmantorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hovmantorp.

Här hittar du mer information om staden Hovmantorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hovmantorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kronoberg.