Åkeri och transportföretag i Åseda

Åkerier i Åseda

Annons:

I staden Åseda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Åseda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Åseda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Åseda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Åseda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Åseda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Åseda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Åseda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ederfors Åkeri AB
Lillg. 3
364 31 åseda


Granflo Åkeri AB, Sven
Göljhult Västregård 1
364 33 åseda


Carlsson Åkeri AB, Alvar
Kyrkv. 18 Näshult
364 33 åseda


ÅGL Logistik
Terminalg. 4
364 31 åseda


Öhmans Mjölktransporter AB
Väktarev. 12
364 30 ÅSEDA


Åseda Transport AB
Terminalg. 4
364 31 åseda


Johannisson William, Åkeri AB
Terminalg. 4
364 31 åseda


P.A Johanssons Åkeri AB
Kexag. 21
364 31 åseda


Sven Granflo Åkeri AB
Göljhult Västregård 1
364 33 åseda


M Gross Transport, AB
Badeboda 5
364 33 åseda

Annons:

Information om staden Åseda

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånarantal: 2430, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Åseda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Åseda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Åseda.

Här hittar du mer information om staden Åseda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Åseda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kronoberg.