Åkeri och transportföretag i Älmeboda

Åkerier i Älmeboda

Annons:

I staden Älmeboda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Älmeboda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Älmeboda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Älmeboda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Älmeboda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Älmeboda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Älmeboda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Älmeboda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Fredriks Transporttjänst AB
Germundemåla
360 23 ÄLMEBODA


Wilma Transport KB
Ekv. 5
360 23 ÄLMEBODA

Annons:

Information om staden Älmeboda

Älmeboda är en småort och kyrkby i Älmeboda socken i Tingsryds kommun, Kronobergs län. Belägen cirka 50 km sydöst om Växjö vid tätorten Rävemåla, där Länsväg 120 och Länsväg 122 korsar varandra. Avståndet till kommunens centralort Tingsryd är fågelvägen cirka 20 km.

Yta: 35 hektar
Invånarantal: 75, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Älmeboda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Älmeboda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Älmeboda.

Här hittar du mer information om staden Älmeboda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Älmeboda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kronoberg.