Åkeri och transportföretag i Vissefjärda

Åkerier i Vissefjärda

Annons:

I staden Vissefjärda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vissefjärda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Vissefjärda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vissefjärda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vissefjärda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vissefjärda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vissefjärda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vissefjärda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Perssons Djurtransporter, HB
Nickemåla
360 60 VISSEFJÄRDA


Tony Seger AB
Förlångsö
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Information om staden Vissefjärda

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vissefjärda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vissefjärda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vissefjärda.

Här hittar du mer information om staden Vissefjärda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vissefjärda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.