Åkeri och transportföretag i Virserum

Åkerier i Virserum

Annons:

I staden Virserum finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Virserum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Virserum.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Virserum som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Virserum flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Virserum, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Virserum

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Virserum vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Walterssons Åkeri AB
Svensrov. 7
570 80 VIRSERUM


Pontus Johanssons Åkeri, AB
Björkmossa
570 80 VIRSERUM


Slp Småland AB
Björkmossav. 11
570 80 VIRSERUM


GR Wibergs Åkeri AB
Österlångg. 17
570 80 VIRSERUM

Annons:

Information om staden Virserum

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Virserum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Virserum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Virserum.

Här hittar du mer information om staden Virserum.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Virserum som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.